Frissen felújított családi ház Jaminában eladó

3774 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Békéscsaba kertvárosi részén, Jaminában található a frissen, fiatalosan felújított családi ház.
A 90 m2 alapterületű lakóházhoz tartozik egy kétállású 36 m2-es garázs, valamint szerszámos épület és extra nagy méretű udvar térkövezett bejáróval. Az egész ház mai, kellemes, világos capuccino és karamella színekben pompázik.

Az ingatlan 1985-ben épült, azonban az idén átesett egy teljes generálon, azaz kívül-belül teljesen megújult.
Az új tetőtől a villamoshálózat, fűtésrendszer felújításán át a nyílászárók cseréjéig mindent beleértve.

A nappali.... fényárban úszik egész délután, ami köszönhető a ház szerencsés déli fekvésének, illetve annak, hogy az udvar felőli fala , és bejárati ajtaja teljesen üvegezett. Az amerikai konyhával egy légtérben megálmodott nappalit, dekor led világítása, mennyezeti, és fali szigetei teszik hangulatossá. Innen nyílik még a két, utcafrontra néző hálószoba szintén álmennyezeti, rejtett fényekkel. Közlekedőn át jutunk el a fürdő blokkba, ahol kétszemélyes tusolót és külön WC-t építettek. Itt található még egy félszoba, ami lehet akár dolgozószoba, vagy gardrób helyiség is, majd mellette a hátsó kijárati ajtón át kilépünk a rendezett kertbe.
Az otthon melegét és melegvizét gáz-cirkó kombi kazán biztosítja.

Az újszerű ingatlan jaminai viszonylatban rendkívül előnyös helyen található, 5 perc járásra van az iskola, az orvosi rendelő, a posta és az üzletetek is.
Ajánlom azoknak az otthonkeresőknek, akik nem szeretnének mesterekkel bajlódni, viszont kényelmesen, boldogan költöznének be rip-rop a "készbe".

Amennyiben érdeklődik az ingatlan iránt, kérdései vannak, meg szeretné tekinteni, kérem, hívjon bátran a 06309563560 telefonszámon.
Vevőink számára minden szolgáltatásunk díjmentes.

Tóth Brigitta

Tóth Brigitta

Kapcsolattartó
Békéscsaba
+36 (30) 956 3560
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.