Felújított tégla ház elérhető áron!

2617 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Felújított tégla ház elérhető áron!

Eladásra kínálom Gyula Fürdőváros Gyulavári városrészén egy csendes, de mégis jó helyen lévő utcában egy 70-es években épült és 2020-ban felújításokon átesett kitűnő állapotú, tégla falazatú családi házat. Az ingatlanban a felújítás során új hőszigetelt üveggel ellátott nyílászárókat szereltek be. Az előszoba, konyha, fürdőszoba és kamra helységekben hidegburkolat, illetve a szobákban parketta található. Az ingatlan elektromos hálózata is cserélve lett. Az ingatlanhoz tartozik egy nagyon hangulatos és méretes fedett teraszrész is, illetve egy 2112 m2-es rendezett kert is. Az udvaron a ház mellett pedig egy 3 állásos, közel 35 m2-es garázs is.

Az ingatlan lakóterülete: 60 m2.
Az udvar összesen: 2112 m2.
Fedett terasz területe: 28 m2.

Az ingatlan belső elosztása: nappali, 2 szoba, konyha, fürdőszoba, kamra, tároló, fedett terasz, garázsok.

Az ingatlan tégla falazatú, amely szinte tökéletes állapotban van és a fenntartási költsége is igen kedvező. A ház fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak, illetve a központi részen egy dekoratív cserépkályha is lett építve, amely igen hangulatos és jó meleget biztosít a hidegebb téli napokon.

Az udvar rendezett, amely két részre van osztva. Az első udvarrész egy parkosított kert, amelyet egy szépen kialakított, fedett teraszról nézhet új tulajdonosa. A hátsó udvarrészen több gyönyörű és egészséges gyümölcsfa található, melyeket egy szép füves rész ölel körbe.

Amennyiben ez az igen jó árban lévő, praktikus elosztású, felújított, alacsony fenntartási költségekkel rendelkező ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06/70 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.